Eerste bijeenkomst Kingdom Leadership Training

Succesvol leiderschap is niet een charismatische persoonlijkheid – wat net zo goed een glad prater kan zijn. Het is niet “het maken van vrienden en het beïnvloeden van mensen” – dat is vleierij. Leiderschap is de visie van een persoon brengen naar een hoger plan, het verbeteren van de prestaties van een persoon naar een hogere standaard, de ontwikkeling van iemands persoonlijkheid van normaal naar exceptioneel.
~ Peter F. Drucker

Afgelopen zaterdag 28 januari zijn we begonnen met onze Kingdom Leadership Training in Zwolle. Het is altijd spannend om een nieuwe school te starten: hoe gaat de groep op elkaar reageren? Maar wat een leuke groep hebben we. De 18 deelnemers waren verrassend open tijdens onze eerste ontmoeting.

Voor sommige was het best confronterend. Een van de deelnemers vertelde me dat alles op zijn kop staat:
“Ik had even de neiging om te stoppen. Ik heb toch meer verwondheid opgelopen in vorige gemeentes als dat ik dacht.
Maar ik ga door en zal er mee aan de slag moeten om het bij God te brengen.”
Ik ben al zo benieuwd naar hoe ze uit de training komen aan het eind van het jaar. We hebben gezonde leiders nodig die zichzelf willen leren kennen. Mensen die hun identiteit vinden in wie God zegt dat ze zijn.