Genezen van defecte slokdarm en epilepsie

Genezen van defecte slokdarm en epilepsie

We ontvingen de volgende bemoedigende getuigenis naar aanleiding van de ‘Koninkrijk van Kracht’ conferentie in Hardinxveld.

Even nog super nieuws! Bij de oproep voor genezing tijdens de conferentie Hardinxveld is mijn man naar voren gegaan en is er voor hem gebeden vanwege zijn defecte slokdarm klep, die niet goed meer kon sluiten en waar hij al jaren medicijnen voor moest gebruiken. Tegelijk werd er ook gebeden oor zijn epilepsie. Zijn epilepsie was niet heel ernstig, maar mijn man slikte daar al 16 jaar medicijnen voor omdat hij regelmatig omgevallen of ineens buitenwesten raakte.

Na de conferentie wist hij dat hij genezen was en is acuut gestopt met beide medicijnen… Na 3 à 4 dagen was de genezing van de slokdarm duidelijk, geen gevolgen! Genezen dus, want anders brand je slokdarm zo ongeveer weg… De genezing van zijn epilepsie was alleen door een neurologisch onderzoek te controleren. Dat is inmiddels twee maanden later gebeurd en de arts vertelde dat de uitslag “uitstekend!” was… Hoera!!! Ook van epilepsie is mijn man dus genezen, mét medisch bewijs.

We wisten het eigenlijk al maar toch gaaf dat je dit ook zwart op wit kan zien. We zijn enorm dankbaar en prijzen onze Grote Geweldige God!!! Niets is te wonderlijk en Hij is nog steeds Dezelfde!!!!

(Identiteit van de familie is bij ons bekend.)